Camere de supraveghere ieftine – Autoritatile din  Bourne au în vedere costurile pentru instalarea camerelor de supraveghere în Parcul Scenic, la Buzzards Bay si Ioan Arena Gallo  de la Road Sandwich.

Camere de supraveghere ieftine

Camere de supraveghere ieftine

Membrii autoritatilor spun ca aceste sisteme de supraveghere vor oferi caracteristici de securitate si de siguranta pentru ambele facilitati si managerii ar putea verifica diverse tipuri de dotari  de la birourile lor.

Red Hawk Security a inspectat ambele locuri si prevazut cu autoritatea de o structura a stabilire a preturilor. Alti furnizori vor  solicita pentru compararea preturilor înainte de un vot final si este obtinut pentru a cumpara un sistem de camere de supraveghere ieftine, înainte de sumele licitate .

Manager Ioan Morrill a spus ca preturile sunt mari si este o problema mare in ceea ce ne potriveste pe noi si ne putem uita în alte optiuni.

Sistemele Red Hawk necesita managerii de  autoritate pentru monitorizarea si intretinerea camerelor de supraveghere.

Nu a fost nici o discutie despre încalcare de confidentialitate posibila. Discutie centrata pe securitate.

Membrul autoritatilor, Greg Folino spuneca aceste camere de supraveghere ieftine reprezinta o cerere legitima, si ajuta la protejarea rulotelor si autorulotelor si probabil va ajuta la nebunia dîn parcarea patinoarului în timpul evenimentelor de patinaj. Exista întotdeauna problema de asigurari de raspundere civila a factorului în ecuatia de camere de supraveghere preturi.

Membrul autoritatilor,Paul Forsberg este de acord si spune ca  poate decide sa nu o faca,pune problema, cum o face.

Un subcomitet format din Morrill, Gallo Arena manager Hickey Ioan si Directorul General Johnson Barry are în vedere aceste sisteme de supraveghere si costurile implicate.
Membrii vor revizui posibilitatea de a include de la distanta calculatoare de acces la alimentarea unor camere de supraveghere ieftine in direct de altfel si oferta camere de supraveghere bucuresti.

Folino are o rezervare si propune ca aceste camere ar trebui sa fie incluse în programul de autoritate timp de cinci ani.Programul de planificare a capitalului, nu a fost prezentat ca un element bugetar anual.