Camere de supraveghere profesionale confirma acuzatia – Un barbat intentioneaza sa dea în judecata orasul Crown Heights  dupa ce un grup de politisti l-ar fi batut în propia sa casa  în timp ce strigau insulte anti gay.

camere de supraveghere profesionale

camere de supraveghere profesionale

Jabbar Campbell 32 ani,  un specialist in medicina legala, a dat o petrecere gay sâmbata noaptea  in  apartamentul sau , când politia a venit la resedinta sa in urma unei plângeri facute pentru zgomot.

Ofiterii au plecat spunându-le petrecaretilor sa pastreze linistea, dar în curând un alt grup de ofiteri au revenit si unul din ofiteri a dezactivat o camere de supraveghere profesionale din cladire înainte sa il bata pe  Campbell.

Campbell are un sistem de 8 camere de supraveghere profesionale in apartament, ocupa ambele etaje in care nu are chiriasi. O camera de supraveghere este instalata în antreu, iar Campbell a împartasit imagini mass mediei, care arata cum  un ofiter ajunge in fata camerei si o scoate din functiune. Ei au încercat sa deschida usa care a fost blocata, loveau usa cu lanternele lor.

La scurt timp înainte de ora 3 dimineata Campbell a deschis usa pentru al doilea grup de ofiteri.Declara ca acestia au napustit asupra sa continund sa il bata si strigindui cuvinte jignitoare deoarece nu suportau persoanele gay.

Campbell s-a ales cu un ochi vinat, si gura insangerata in timpul acestei agresiuni. Dupa arestarea sa, el a fost dus la spital, apoi a avut timp de 24 ore sa fie tratat. El a fost acuzat de opunere la arestare, atac la persoana in stare de ebrietate. Potrivit unei plângerii penale obtinute, politia spune ca Campbell a refuzat sa întrerupa aceasta  petrecere si apoi a împins  pe Sergentul Juan Morero.

Avocatul foloseste imagini de la camere de supraveghere profesionale

Avocatul sau spune ca manipularea frauduloasa a ofiterilor vazuta de camera de supraveghere va fi un element cheie în procesul sau. Acestia au încercat sa ascunda dovezile prin distrugerea camerei spune  avocatul Herb Subin. Acestia au comis o infractiune motivata de ura în interiorul unui eveniment de oameni gay .

Pentru montaj puteti alege camere supraveghere video exterior