Departamentul de politie din Los Angeles au dezvaluit noile camere de supraveghere  wireless, camere de supraveghere video mobile, intr-o conferinta de presa .

Sisteme de supraveghere video exterior

Sisteme de supraveghere video exterior

Sunt sisteme de supraveghere instalate în locatii care nu trebuie divulgate pentru a ajuta politia în mare criminalitate pe domenii.

Cei care monitorizeaza sisteme de supraveghere video exterior pot roti si schimba unghiul camerei prin intermediul telecomenzii.

În plus aceste sisteme de supraveghere video exterior nu vor fi monitorizate 24 de ore pe zi, dar vor înregistra în mod continuu. Monotorizarea se va face cu ofiteri civili si ofiteri de rezerva.

Sistemele au fost în functiune de ceva timp si in curând, proprietarii de întreprinderi, care au propriile lor sisteme de supraveghere video exterior vor putea sa se alature acestora în cazul în care doresc .

Sisteme de supraveghere video exterior wireless

Camerele de supraveghere au o tehnologie wireless, zoom optic 35X caracteristica pentru recunoasterea faciala, la o distanta mare si suporta stocarea imagini timp de cinci ani.

Sisteme supraveghere video exterior veni la un cost total de $ 697,830.67, care va fi acordat prin intermediul Consiliului raional de fonduri.

La 5 aprilie 2010, Consiliul Local a aprobat propunerea a transfera fonduri pentru achizitionarea si instalarea sistemelor cu camere video . Politia din Los Angeles  a aprobat instalarea camerelor, la o reuniune pe 03 iulie.

Siguranta publica a fost întotdeauna  o preocupare  principala,a spus un membru al fortelor de politie .In timp ce crima a fost redusa continuu în orasul  Los Angeles , Sisteme de supraveghere video exterior vor ajuta la mentinerea linistii publice .

Acesta este un mediu în care trebuie sa  crestem in siguranta,în opinia publica, nu este nici o speranta de intimitate. Când  mergeti pe  strazi, e bine sa stii ca un sisteme de supraveghere prin internet este deasupra capului tau  sau a unui ofiter de politie pe  motocicleta  pentru a proteja familia ta.